Gyülekezeti alkalmaink

Rendszeres heti alkalmaink
nap időpont alkalom helyszín megjegyzés
kedd 17.00 magyar nyelvű bibliaóra gyülekezeti terem
szerda 15.00 magyar nyelvű ifjúsági bibliaóra a lelkészi hivatal tanácsterme a nyári szünidőben szünetel
csütörtök 17.00 szlovák nyelvű bibliaóra a lelkészi hivatal tanácsterme
péntek 17.00 magyar nyelvű bibliaóra gyülekezeti terem a nyári szünidőben szünetel
vasárnap 9.00 szlovák nyelvű istentisztelet
és gyermek-istentisztelet
templom a gyermek-istentisztelet
a nyári szünidőben szünetel
10.30 magyar nyelvű istentisztelet
és gyermek-istentisztelet
templom a gyermek-istentisztelet
a nyári szünidőben szünetel

Hirdetések (2021. június 13.)

  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy a presbitérium döntése értelmében, két hét múlva, azaz 2021. június 27-én, vasárnap 10:00 órai kezdettel közös istentiszteletet tartunk, amely keretében egyházközségi közgyűlés lesz, melynek témája az évzáró lelkészi és gazdasági jelentések közlése, valamint a régi egyházi tisztségviselők szolgálatáért való hálaadás, és az új presbitérium szívbéli eskütételének a kivétele. Ebből az alkalomból kérem az egyháztagokat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg az istentiszteleten, és értesítsék az itt nem lévő egyháztagokat, hogy a páli tanítás értelmében „minden ékesen és szép rendben történjék.” (IKor 14,40) Kérem, hogy tájékoztassák a gyülekezet jelen nem lévő tagjait az egyházközségi közgyűlés időpontjáról és jellege fontosságáról. A megértésüket köszönjük.
  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy 2021. július 25–30. között Alsóbodokon tervezzük megszervezni gyülekezeti gyermektáborunkban, ahol gyermekek és ifjak, gyülekezetünk gyermekmunkásai, valamint lelkipásztorai a választással foglalkoznak majd Noé, Gedeon, Ruth, Dávid és Góliát élettörténetén keresztül. Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak a tábor lehetőségéért és hirdessék gyermekeik és unokáik között, hogy ha az Úr engedi és lehetséges lesz, akkor valóban eleget tegyünk Jézus Krisztus parancsának: „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem, mert ilyeneké a mennyek országa.” Köszönjük a kedves szülőknek, akik már jelezték gyermekeik beíratását, hogy nem közömbös számukra gyermekük lelki fejlődése, mert ők is tudják milyen fontos a mindennapi Jézus melletti döntés. Isten áldása legyen gyülekezetünk nagyjain és kicsinyein egyaránt.
  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy 2021. június 30-ig tekinthető meg a gyülekezeti teremben a ft. Mikó Jenő életéről és szolgálatáról készített kiállítás.

Igehirdetések

Rádiós és tévés istentiszteletek és áhítatok

© 2008–2021. Nem használunk sütiket (cookie-kat).