Gyülekezeti alkalmaink

Rendszeres heti alkalmaink
nap időpont alkalom helyszín
kedd 17.00 bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
szerda 17.00 bibliaóra magyar nyelven az ifjúság számára gyülekezeti terem
17.00 énekóra magyar nyelven áhítattal egybekötve a lelkészi hivatal tanácsterme
csütörtök 17.00 bibliaóra szlovák nyelven a lelkészi hivatal tanácsterme
vasárnap 9.00 istentisztelet és gyermek-istentisztelet szlovák nyelven templom
10.30 istentisztelet és gyermek-istentisztelet magyar nyelven templom

Hirdetések (2023. március 19.)

  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy a jubilánsok köszöntése 2023. március 26-án, egy hét múlva lesz az istentisztelet keretében. Ezen az istentiszteleten közöttünk szolgál majd a Cantate Domino kórus Dr. Süll Kinga egyházzenész vezetésével, akik énekszolgálatukkal meggazdagítják böjti elcsendesedésünket. Az istentisztelet után a gyülekezeti terembe invitáljuk a kedves testvéreket közös beszélgetésre és együttlétre, hogy így is betöltsük Krisztus törvényét. Erre az alkalomra, szívesen fogadjuk a testvérek felajánlásait sütemény és pogácsa formájában. Kérem a gyülekezetet, hogy készüljünk lélekben erre az alkalomra az Ige köré gyűlve, majd a megterített asztalhoz telepedve, hogy így is kifejezzük, Kihez tartozunk és Kinek a tanítványai vagyunk. Gyermek-istentiszteletet ez alkalommal nem tartunk.
  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy 2023. március 27-én, hétfőn 18.00 órai kezdettel Pál Feri atya tart előadást az Alistáli Református Egyházi Alapiskola nagytermében Okos eszközök – okos emberek? címmel. Az alkalom jegyfoglaláshoz kötött, a jegyeket az iskola titkárságán lehet megrendelni a következő telefonszámon: 031/559-04-18, a befizetést (10 EUR) a helyszínen kell eszközölni. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.
  • Templomi istentiszteleteink zavartalan folyása végett értesítjük a kedves testvéreket, hogy a nyári időszámítás kezdete a jövő vasárnaptól érvényes. Egy hét múlva, 2023. március 26-án vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előre állítani az órát. Köszönjük a megértésüket.
  • Meghívó egyházmegyei presbiteri konferenciára

Igehirdetések a 2023. évben

Rádiós és tévés istentiszteletek és áhítatok

© 2008–2023. Csak az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütiket (cookie-kat) használunk.