Gyülekezeti alkalmaink

Rendszeres heti alkalmaink
nap időpont alkalom helyszín
kedd 17.00 bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
szerda 17.00 bibliaóra magyar nyelven az ifjúság számára gyülekezeti terem
csütörtök 17.00 bibliaóra szlovák nyelven a lelkészi hivatal tanácsterme
péntek 17.00 bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
vasárnap 9.00 istentisztelet és gyermek-istentisztelet szlovák nyelven templom
10.30 istentisztelet és gyermek-istentisztelet magyar nyelven templom

Hirdetések (2022. november 27.)

  • Értesítjük a kedves testvéreket, hogy advent második vasárnapján, tehát 2022. december 4-én a fél 11-től kezdődő istentisztelet keretén belül szolgál közöttünk a Vox Iuventutis debreceni gyermekkar. Szeretettel várjuk erre az alkalomra kedves testvéreinket.
  • A Pozsonyi Református Egyházmegye saját területén „egy doboz szeretet” címmel karácsonyi adománygyűjtést hirdet a kárpátaljai gyermekek számára. Mi a teendőnk? 1. Vegyünk egy jókora cipősdobozt. 2. Tegyünk bele édességet, mesekönyvet, tanszereket, játékot, hétköznapi higiéniához szükséges dolgokat. 3. Írjunk ismeretlenül egy rövid karácsonyi köszöntőt, és azt is tegyük bele a dobozba. 4. Csomagoljuk be a dobozt, és írjuk rá, hogy hány éves lánynak vagy fiúnak készítettük az ajándékot. Eddigi adatai szerint hat kategóriában zajlik majd a gyűjtésünk korosztályok és nemek szerint: 0-6 / lány; 7-12 /lány; 13+/ lány; 0-6 / fiú; 7-12 /fiú; 13+/ fiú. A gyűjtés 2022. december 8-ig tart és a csomagot a lelkészi Hivatalban lehet leadni. Köszönöm szépen a megértésüket.
  • A Pozsonyi Református Egyházmegye adventi ifjúsági napot szervez. A találkozót 2022. december 3-án, szombaton 10 órától 16 óráig tartják Dunaszerdahelyen. A fiatalokkal karácsony ünnepéről fognak beszélgetni. Igei mottó: Immánuel – „Velünk az Isten” (Mt 1,23). Az ifi nap címe: Mit kérsz karácsonyra? Ebédet biztosítanak. Az alkalomra szeretettel várják a konfirmációs felkészítést kezdő, folytató vagy már befejezett fiatalokat.

Igehirdetések a 2022. évben

Rádiós és tévés istentiszteletek és áhítatok

© 2008–2022. Csak az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütiket (cookie-kat) használunk.