Gyülekezeti alkalmaink

Rendszeres heti alkalmaink
nap időpont alkalom helyszín
kedd 16.30 ifjúsági bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
18.00 bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
csütörtök 17.00 bibliaóra szlovák nyelven a lelkészi hivatal tanácsterme
péntek 18.00 bibliaóra magyar nyelven gyülekezeti terem
vasárnap 9.00 Istentisztelet és gyermek-istentisztelet szlovák nyelven templom
10.30 istentisztelet és gyermek-istentisztelet magyar nyelven templom

Hirdetések (2022. június 26.)

 • Ha Isten életben tart minket, a ránk következő héten az alábbi alkalmaink lesznek az ige körül:
  Kedd: 16.30 Bibliaóra magyar nyelven az ifjúság számára
  18.00 Bibliaóra magyar nyelven
  Szerda: 17.00 Bibliaóra szlovák nyelven
  Csütörtök: 17.00 Presbiteri gyűlés
  Vasárnap: 9.00 Istentisztelet szlovák nyelven
  10.30 Istentisztelet magyar nyelven
 • Értesítjük a gyülekezet tagjait, hogy ma délután 16:00 órai kezdettel a Dr. Bögi Császár Eszter, tiszteletbeli presbiter által vezetett Házi csoportot fogadjuk a gyülekezetbe közös délutánra. Szeretettel várjuk a gyülekezet tagjait, aki lélekben fiatalnak érzi magát. Köszönjük szépen a megértést.
 • 2022.július 24-29. között Alsóbodokon tervezzük megszervezni gyülekezeti gyermektáborunkban, ahol gyermekek és ifjak, gyülekezetünk gyermekmunkásai, valamint lelkipásztorai Isten Igéje köré gyűlve aktívan szolgálnak egymás felé. Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak a tábor lehetőségéért és hirdessék gyermekeik és unkáik között, hogyha az Úr engedi és lehetséges lesz, akkor valóban eleget tegyünk Jézus Krisztus parancsának: „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem, mert ilyeneké a mennyek országa.” Köszönjük a kedves szülőknek, akik már jelezték gyermekeik beíratását, hogy nem közömbös számukra gyermekük lelki fejlődése, mert ők is tudják milyen fontos a Jézussal való találkozás. A tábordíj összege: 70 EUR. Isten áldása legyen gyülekezetünk nagyjain és kicsinyein egyaránt.
 • A Fiatal Reformátusok Szövetsége által szervezett országos ifjúsági, keresztyén találkozó, az Élesztő ebben az évben is megrendezésre kerül. Az idei ÉlesztŐ 2022. augusztus 9–13. között Királyréten (Magyarország) kerül megrendezésre a Dunakanyartól nem messze a Börzsönyben. A tábornak a Királyrét Panzió területe nyújt majd otthont. A tábor témája: CÉLKERESZTBEN. Regisztrálni a www.eleszto.sk honlapon lehet. Az ide érkező fiatalok együtt tölthetnek pár napot egymást megismerve, hitben megerősödve, Istent dicsőítve, Isten igéjét valamint bizonyságtételeket hallgatva. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.
 • Tájékoztatjuk a gyülekezetet, hogy a lelkészházaspár, 2022. július 1-je és 2022. július 8. között, péntektől péntekig szabadságon lesznek. A szabadságolási időszak alatt a lelki szolgálatokat nt. Peres Zsuzsanna, lelkésznő látja el. Köszönjük szépen a hűséges szolgálatokat.

Igehirdetések a 2022. évben

Rádiós és tévés istentiszteletek és áhítatok

© 2008–2022. Csak az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütiket (cookie-kat) használunk.